Ett hjärta av guld!






Jag och min bästa vän , det finns ingen bättre än dig!


TODAAAAY.
Min dag har varit helt okej om man tittar hur det var i går , hade en riktigt BAD DAY! i skolan hade vi nationelt prov i ENG och det gick faktist bra! Fick reda på att valborgs festen har blivit inställd riktigt surt faktist, jaja man får ta och hitta på något annat kul . Snart kommer syster hit för att klippa lite sedan kanske jag följer med henne så att hon kör hem mig till älsklingen. Kom och tänka på det att jag är vit som en snöman jag lovar jag bländar säkert några när jag är på väg till skolan, nej det får bli dags att sola snart tycker jag men jag har aldrig ork eller tid för att gå och göra det. hoppas att ni har haft en bra dag! Kram / IE


.


Jag och michaela


Kom nyss hem i från skolan för en stund sen , jag slutade tidigt i dag. Ska förmodligen gå och möta upp linisen vid bussen och gå en reppppppppppa vettni. juste jag har as ont i tån jag slog i den här om dagen haha ! bara så ni vet assåååååå.


Gnesta med underbara vänner!


this is me...

Nu ska jag och älskooo dra och röka vattenpipa och bara mysa och prata <3 
Lägger in en snygg bild på mitt naturliga jag ! se och njut!


Sena bilder , mys med lina <3


nu är lovet över...

hej.
 mitt lov har besått aatt jag har varit i norrland i början av lovet , jag och älskling har firat 9 månader, jag haer fikat med ida och lina i södertälje , jag har varit med niklas hemma hos han när han hade pokerkväll med 8 grabbbbbs och isabelle och det var mys. nu lägger jag in lite bilder som lyckas tagits under lovet.

   

 
Vi i stockholm först bamboo sen bio <3
   
Jag i norrland med en 3 dagars gammalt bäää. haha
 


sol och sol = sommar

Åh sitter och tänker på sol och sol och soool när vi får sommarlov och dra till gotland ,spa hotell med älsklingen  och allt. jag tror att denna sommar kommer bli den bästa!!!!

lallllaaaa

hejhejhejhejhej . vaknade nyss och känner mig dö sjuk. älskling är och gymmar så duktig som han är . jag sitter hära och väntar på mammi vi ska åka till min syster och hon ska öva lite granna på mig, efter det så ska jag nog träffa sötisen igen maby baby då blire stor städnig i hans rum. Tjaaao Ida eeeeeeeeeeeeeeeeee

haha sitter och tar lite kort också har bara sååååååååååååååå kul!
love my niklas.


9 månader idag <3

Idag firar jag och älskling 9 månader och det ska firas genom att gå på bio och äta  på bamboo i stockholm <3


.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRG


En bättre vän får man leta efter


i snöiga norrland

Hej alla glada . nu sitter jag hos farmor och det snöar utomhus, vi sitter och tittar på gamla foton. ikväll ska vi åka till nordankäl till min faster .
JAF SAKNAR MIG niklas !! <3 
 
Kram ida!



;)

 


Norrland nästa..

ÅÅÅÅH vad jobbigt det har varit i dag, sa precis hejdå till min älskling och vi ska vara i från varandra i 4 dagar , jag vet ni kanske inte tycker att det är länge men det tycker jag iallafall när man är så långt i från varandra . I Natt klockan 4 åker vi till SNÖIGA Norrland! det kommer nog bli mys med lite långtråkigt och kallt! i skolan hade vi permanent prov och det gick bara braaaa..Snart ska jag äta och efter det träffa linisen då hon ska få låna mitt busskort när jag är borta. Och fyfaaaan vad skönt med lov!
Krrrraaaam idisen!



Jag och lisa i 7?8? ♥


RSS 2.0