oj 100 år sen

Det här var ej i går .. vet helt ärligt inte varför jag skriver just nu men whay not.. 
jag var 16 år när jag började ´blogga´och nu är jag snart 21. 
mitt liv har haft stora förändringar i mitt liv.
Det varde i mindre än två år mellan mitt ex niklas innan jag bestämde mig för att de ej funka. jag levde lyckligt singel i månader . hann resa med mina vänner till magaluf och även hinna boka en resa ner igen. efter ett tag när jag fyllt 18 började man ju självklart hänga på krogen då efter ett par gånger så såg jag HAN ...jag hitta min kärlek i livet . allt gick väldigt fort att växa upp  . jag träffade min nuvarande kille på krogen som sean lädde till bio osv.vi har varit tsm nu i ung. 2 1/2 år och jag är bonus mamma till en ängel som heter elina .. jag kan ej dock säga att allt har varit en dans på rosor. man får ändå tänka på att jag var / är ett barn själv och sedan få ett ansvar att va delaktig att ta hand om en 4 åring. men även ha i åtanke att jag vill ju va den första. men tiden har gått och man kommmer in i de till slut nu är elina 6 år och jag har en hyfasat bra relation till elinas mamma som ej kom flygandes utaan de har jag fått kämpa mig för . jag har fått växa upp fort till att bli bonus mamma till att flytta hemmifrån till att städa,laga mat , diska, tvätta allt. jag har precis bytt jobb (frisör*) och jobbar nu hos min moster och är så glad över de . har haft två TUFFA år på mitt andra jobb riktigt tufft ..
 
men jag är somsagt... jag en stolt ´´plast´mamma och en sambo till min kille som är 8 år äldre än mig . vi har bra framtids planer så jag ser ljust på livet. även min underbara familj och mina gamla och nya vänner .
 
Så nu känns de som att livet börjar gå sakta men säkert frammåt .Nu lägtar jag efter min födelsedag,gesällen, julen och snö , tända ljus och mega mys.
 
 

RSS 2.0